Printer 3D Creatbot DX PLUS

هیچ امتیاز پاداش برای این محصول وجود ندارد.


محصول جدید

پرینتر سه بعدی صنعتی Creatbot DX PLUS

Robuuste en betrouwbare 3D printer, voorzien van 2 extruders, verwarmd printbed en een groot bouw oppervlakte (300 x 250 x 520 mm). Bovendien heeft de Creatbot DX02 PLUS een aantal unieke eigenschappen waardoor deze 3D printer zich onderscheid.

0 ریال

جزئیات

Creatbox DX PLUS 3D Printer

De Creatbot DX PLUS 3D Printer is een robuuste en betrouwbare 3D printer die voorzien is van 2 extruders en een verwarmd printbed. De Creatbox DX PLUS is voorzien van een aantal unieke eigenschappen en heeft een heel groot bouwoppervlak van 300 x 250 x 520mm!

Creatbot DM 3D printer nozzle

 

Multi inzetbare 3D printer

3D printen is een nieuwe fase ingegaan en veel deskundigen zeggen dat dit het begin is van de derde industriële revolutie. De Creatbot DM 3D printer maakt van een CAD 3D-model op het scherm een levensecht tastbaar model. Met deze 3D printer kunnen eenvoudig product ontwerpen en prototypes geprint worden voor testdoeleinden. Hierdoor wordt de cyclus van een product ontwikkeling aanzienlijk verkort. De Creatbot is een multi inzetbare 3D printer is uitermate geschikt voor architectonische ontwerpen, auto-industrie, consumenten producten, onderwijs, gezondheidszorg, cultuur en kunst en vele andere gebieden.

Creatbot 3D printer nozzle

Hoogwaardige componenten voor precisie 3D printen

CreatBot 3D printers zijn voorzien van een staalconstructie en bestaan voor 99 % uit hoogwaardige componenten. Dit staat garant voor precisie 3D printen en betrouwbaarheid op de lange termijn.

De Creatbot 3D printer heeft een geavanceerde extruder die verwarmd kan worden tot 400°C. Hierdoor is deze 3D printer geschikt voor het printen van diverse materialen. De geïntegreerde koeling van het extruder blok zorgt er voor dat de temperatuur zeer nauwkeurig geregeld wordt. Hierdoor is het optimaal doorvoeren en extruderen van het filament gewaarborgd.

Door het geavanceerde extruder design is het eenvoudig om de printkoppen op elkaar af te stemmen.

3d printen na stroom onderbreking

Intelligente 3D Printer continuïteit gewaarborgd

Creatbot 3D printers hebben een aantal unieke eigenschappen. Bij een onverhoopte stroomuitval tijdens het 3D printen is de Creatbot DM 3D printer in staat de print opdracht te hervatten. De positie wordt automatisch opgeslagen, het platform gaat automatisch omlaag en het filament wordt verwijderd. Na de stroomonderbreking wordt de printopdracht hervat.

Creatbot 3D printer filament detectie

Filament op tijdens 3D printen? Geen probleem!

Bij de meeste 3D printers mislukt de 3D print indien het filament op raakt tijdens het 3D printen. Creatbot 3D printers kennen dit probleem niet. Zodra de printer constateert dat het filament op is wordt de printopdracht automatisch gepauzeerd. De 3D printer geeft gedurende 20 seconden een piepsignaal. Zodra het nieuwe filament is geplaatst wordt het 3D printen hervat. Door deze eigenschap van de Creatbot 3D printer wordt het probleem opgelost dat er tijd, geld en materiaal verspilt wordt door opraken van het filament tijdens het print proces.

Creatbot 3D printer keramisch printbed

دیدگاه‎ها

نوشتن دیدگاه

Printer 3D Creatbot DX PLUS

Printer 3D Creatbot DX PLUS

پرینتر سه بعدی صنعتی Creatbot DX PLUS

Robuuste en betrouwbare 3D printer, voorzien van 2 extruders, verwarmd printbed en een groot bouw oppervlakte (300 x 250 x 520 mm). Bovendien heeft de Creatbot DX02 PLUS een aantal unieke eigenschappen waardoor deze 3D printer zich onderscheid.

alexa

محصولات مرتبط

بالا